alpro yoghurt til morgenmad

L’Occitane håndcreme

IMG_3508Jeg har købt denne håndcreme og jeg har nu brugt den i et par uger og jeg kan klart anbefale den! Den hedder L’Occitane og er en fransk creme. Deres historie går tilbage til 1976 hvor det hele startede med én gut ved navn Olivier, der lavede sæbe i en gammel sæbefabrik i det sydlige Frankrig, nærmere Provence. Cremen er virkelig fantastisk. Den har en dejlig fed konsistens når den kommer ud af tuben, men når den kommer på hænderne er det som om den smelter og den bliver noget så dejlig at smøre ud. Den absorberes hurtigt og efterlader ikke én med fedtede hænder. Mine hænder har været virkelig tørre, men efter jeg havde brugt denne creme et par gange om dagen i en lille uges tid var det slut. Derudover er jeg vild med den ikoniske tube! Den er så fin og ikke lige så kedelig og fesen som mange andre cremer der kommer i en almindelig plastictube.
Dette er helt klart den bedste håndcreme jeg har prøvet. Sammen med min Eight Hour cream lip protectant fra Elizabeth Arden, har den fået en fast plads i min taske og på mit natbord.

IMG_3510 IMG_3507

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

alpro yoghurt til morgenmad