Havregrød med kanel, æble og mandler

TROMBORG – hvorfor har jeg ikke prøvet det noget før?

Godmorgen piger!
Jeg vil lige starte dagen med at sende et tip videre..måske er det mere end anbefaling, under alle omstændigheder synes jeg klart I skal overveje at gøre Tromborg til en fast del af jeres make-up pung;-) Jeg har stadig deres mineralfoundation, brow fix og blush til gode, samt deres uendelig mange cremer og yderligere plejeprodukter.

TROMBORG volumen mascaraJeg har købt mig denne mascara fra danske TROMBORG, og den ligger helt klart i toppen af de bedste mascaraer jeg nogensinde har haft (samlingen er rimelig stor.)
En veninde tippede mig om den, og jeg har ikke én gang fortrudt at jeg har købt den.
Jeg har købt den i Dit Parfumeri, her koster den 180,- og den er hver en øre værd.
Den har en perfekt størrelse; den er ikke så lang som mange andre mascaraer, og fylder derfor ikke så meget og er nem at have med i tasken.

Designet er meget simpelt, hvilket jeg godt kan lide. Samtidig stemmer det rigtig godt over ens med firmaets filosofi. Det skal være nemt og naturligt, og oveni i det er det også økologisk og ikke fyldt med alle mulige sager man ellers finder i make-up. Kæmpe plus herfra! Og oveni i det er det også dansk. Alene dét spiller for mig en stor rolle. Jeg synes det er så fedt, når det lykkes os danskere at lave et fedt produkt eller opfinde nyt. Det er så sejt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrød med kanel, æble og mandler