Bananboller.

morgenfrisk..

Først! Hvor er det lækkert vi kunne stille uret en time tilbage i nat – så vågner man tidligere og er frisk, og får en time ekstra ud af dagen. Jeg synes det er SÅ dejligt når man vågner tidligt (når jeg siger tidligt, så mener jeg senest omkring klokken 07) for man får bare så meget mere ud af dagen og dagen føles længere. Jeg har aldrig været typen der sov længe. Hvis jeg vågnede klokken 09, så var det sent og jeg synes nærmest af dagen var væk (og sådan er det stadig) Nogle dage er det selvfølgelig også bare møg rart at vågne sent og blive liggende i sengen indtil man ikke gider mere og bare tulle rundt i nattøj resten af dagen. Lille sidespring!
Vågnede to minutter i seks i morges og stod op fordi jeg gerne ville op og nå lidt inden arbejde klokken et. Jeg var på vej i bad og tænkte at jeg lige ville hoppe en tur på vægten inden. God idé! Det tog mig ikke mange minutter at finde løbetøjet frem, hoppe i det og ud i det lækre friske og mørke morgenvejr.
Det sidste stykke tid har jeg fået af vide af en del mennesker; venner og familie, at jeg har tabt mig osv..og jeg har så hele tiden responderet med et lidt fortvivlet “naaah, det har jeg altså ikke, tværtimod” (og jeg har ment det helt seriøst. Jeg synes virkelig at det er gået den anden vej) og jeg skal da så lige love for at jeg havde ret! Det bekræftede vægten så smukt for mig i morges, så nu er det fandme i gang igen! Søreme nej om jeg skal rende rundt og føle mig ‘wah’ på grund af lidt ekstra vægt. Det skal af, og jeg begynder nu. Ikke noget overdrevet vægttab hvor jeg ikke spiser noget i løbet af dagen, men stille og roligt på den gode måde, hvor jeg spiser mindre og bedre, og inkluderer træningen i min hverdag. Basta bum.

Jeg kan egentlig ret godt lide at løbe om morgenen. Vejret er virkelig dejlig frisk og man har det meget for sig selv. Og så er det da bare virkelig rart at starte dagen med lidt motion. Så er det gjort, og du behøver ikke tænke hele dagen ‘nu skal jeg altså også afsted’ – hvis ikke jeg gør det om morgenen, så er risikoen for at jeg ikke vil få det gjort den dag, ret stor.  Jeg er ret god til det med overspringshandlinger, så for mig er det bare om at få det gjort. Så har jeg det også meget bedre med mig selv resten af dagen.

morning run in new balance running shoes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananboller.