Four pieces of Samsøe

InWear elegance

inwear raliana, sonjaa mouliné, sancilla jacquard, bagulioKlassisk, elegant, féminin, tidsløs og minimalistisk.
Det er nok de ord jeg vil bruge på at beskrive InWears designs.
Her er fire kjoler jeg er faldet pladask for, efter ti minutters tid inde på deres hjemmeside.

1 Raliana // 2 Bagulio // 3 Sonjaa mouliné // 4 Sancilla jacquard 

De egner sig alle sammen både til jul og nytår synes jeg – ja og til alle andre lejligheder, men nu er dette jo endnu et led i jagten på julekjolen, så derfor nævner jeg bare disse to. Designet er meget ens, men samtidig er kjolerne vidt forskellige, med hver deres unikke detaljer der gør dem så fine på hver deres måde.
Farvekombinationen i den første kjole, synes jeg er helt fantastisk og lige i øjet! De blålige farver komplimenterer hinanden så godt. (Generelt er jeg helt tosset med blå, så det spiller nok også en rolle) Den anden kjole er bare så elegant i sig selv, med den høje udskæring og den fine talje. Den grå kjole har de synlige syninger, der gør at den liver lidt op, og på den fjerde kjole er der en fin knaplukning i ryggen med et lille kig til bar hud, og derudover er den i struktureret jacquard der gør at den skiller sig lidt ud fra den almindelige sorte kjole.

Jeg er helt vild med det feminine snit de har i næsten alle deres kjoler, samt 3/4 ærmerne! Det gør bare deres kjoler så meget mere elegante og klassiske.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Four pieces of Samsøe