danske jordbær = dansk sommer

the blogging thing..

Der er virkelig dødt herinde i tiden..sådan virkelig dødt.
Jeg har en masse ting og sager jeg gerne vil fortælle og skrive om, tiden er der bare ikke. Jeg arbejder stort set hver dag, og min ene ugentlige fridag er flittigt brugt på alt det jeg ikke når at få gjort de resterende seks dage i ugen. Arbejdstiderne er til tider lidt øv; enten skal jeg møde klokken seks eller har fri klokken otte, og andre dage er fra 06.00-19.30.  Ja undskyldninger er der nok af..Selvom der ikke burde være én eneste af dem.
Jeg finder stor glæde i at blogge og fortælle om ting og sager og smide opskrifter herinde så andre kan få glæde af dem, men sommeren over har jeg bare ikke så meget tid. Jeg skal arbejde seks ud af ugens syv dage hele sommerferien igennem, så jeg frygter desværre bare at bloggen kommer til at ligge øde hen indtil jeg starter i skole igen engang i august. Skulle jeg få tid til at skrive noget ordentligt der ikke bare er smidt sammen på ti min, ligesom dette, lover jeg at det bliver smækket op herinde.

I dag har jeg fri fra arbejde, og det pjasker ned en masse lige nu, og det tordner og det er mørkt. Skøn fridag! Så kunne jeg lige så godt bare have været på arbejde og langet brød over disken. Jeg skal ikke bruge dagen på andet end praktiske sager, så som rengøring af hele hyggehulen (den lider lige pt.) indkøbs-/huskelister over ting jeg skal have købt til lejligheden, sorteret flyttekasser, vasket tøj osv..det bliver vist bare som en af mine typiske fridage.

Rigtig god sommer-regnvejrsdag til jer!

Apple, macbook pro, roser, muuto vase

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

danske jordbær = dansk sommer