øv nat, dejlig morgen..

hjemmelavet granola

Jeg er som sagt alene hjemme denne måned, og mad er ikke lige det der ligger højest på min liste af prioriteringer.
I aften skulle det bare være meget nemt – jeg gider ikke rigtig bruge en masse tid og penge på mad når det alligevel kun er mig der skal spise det.
Jeg er vild med morgenmad til aftensmad, så jeg besluttede mig for at smække en god müsli sammen og putte det ovenpå en skål skyr (det er ingen hemmelighed at jeg elsker skyr. Hvis jeg kunne, ville jeg spise det morgen, middag og aften, men eftersom jeg ikke er så god til laktose, er det ikke den bedste idé, så jeg får det bare en gang imellem når jeg har brug for noget let der mætter og som altid er en sikker vinder)

Til denne portion brugte jeg:

en dl havregryn
0,5 dl hørfrø
en håndfuld fiber KOST
en god håndfuld mandler (hakkede)
halvanden spsk dansk lynghonning

Jeg puttede ovenstående på en pande (undtagen honning)og lod det riste ved lav varme til det havde fået lidt farve. Så puttede jeg halvanden spsk god dansk honning på, sørgede for at blande det godt sammen med blandingen på panden og lod det riste med i et par minutter.
Over på et bagepapir med blandingen og lod det køle af så det blev godt crunchy. I mellemtiden tog jeg en en halv firkant marabou 70% mørk chokolade og hakkede i tern til at putte ovenpå.
Til at slutte med dryssede jeg lidt frysetørrede hindbær på toppen.

Det er virkelig dejligt nemt og smager helt fantastisk. OG så kan det laves i et hav af variationer! Jeg brugte bare de ting jeg havde i skabet – solsikkekerner, græskarkerner, tranebær o. lign. havde også være lækkert at putte i.

I denne portion er der nok til at du kan gemme til et par dage hvor det skal gå lidt stærkt og være lidt lækkert, bare husk at putte det i en lufttæt beholder så det bliver ved med at være crunchy.

skyr med hjemmelavet müsli

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

øv nat, dejlig morgen..