Herr Rossi // Italiensk i Berlin

Dagens frokost // pizza

hjemmelavet frokostpizzaFor en lille måneds tid siden, holdt jeg ‘fødselsdagsfredag’ med min allerskønneste veninde. Vi lavede pizza til aftensmad, og de blev så gode at jeg blev nødt til at hapse opskriften med hjem.
Den er så nem, og så behøver du kun fem ingredienser.

 

 

 

Grundopskrift (1 pizza – bradepande)
25 g gær
2,5 dl vand
lidt olie
salt
mel til du synes den har fået nok 

Fyld
Bare give den gas med lige det du har lyst til

How to
Opløs gæren i lunken vand, tilføj salt, olie og kerner/frø hvis du vil have det i, og tilføj så mel til du synes dejen er fin. Stil til hævning i 30 min.

Ovnen var forvarmet til 200 grader (varmluftsovn) og da pizzaerne blev sat ind, skruede jeg ned til 175 grader. 10-12 minutter efter har du lækre pizzaer lige til at sætte tænderne i. 

Da vi lavede pizzaerne havde vi ingen kagerulle, så vi lavede små ‘runde’ pizzaer i stedet for.
Det har jeg også gjort i dag, så de passer til én portion – perfekte til fryseren hvis man skulle have brug for en hurtig aftensmad eller bare en lækker madpakke.

I denne dej har jeg tilføjet lidt over en dl hørfrø og en god sjat femkornsblanding, bare for at se hvordan det gik. Og det gik rigtig godt!
Ovenpå mine pizzaer har jeg brugt tomatpure, en tomat, en mozarella, og lidt oregano. hjemmelavet frokostpizza IMG_5230hjemmelavet frokostpizza

Denne portion er dobbelt, så der er altså til to (bradepande) pizzaer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herr Rossi // Italiensk i Berlin