Bananboller.
På listen over de ting jeg gerne vil nå i oktober, er bananboller et af de første punkter. Dét kan jeg nu sætte en fint flueben ud for.
A og jeg havde en yderst produktiv søndag med fem omgange vasketøj, laaang gåtur, hyggetid og bagning x 2. Én af de bedste søndage igennem det sidste års tid. Én af de slags søndage hvor du egentlig får lavet en masse, men det føles ikke træls eller som pligter, fordi man samtidig hygger så meget og nyder det. Vi gjorde alt omvendt den dag. Vi fik lasagne til morgenmad, boller til frokost og den lækreste crumble til aftensmad. (Én af de dejlige ting ved ikke at bo hjemme; man behøver ikke gøre alt på “den rigtige” måde, du kan spise når du har lyst og lige nøjagtig dét du har lyst til. Selvfølgelig er der mange andre fordele ved ikke at bo hjemme, men friheden til at gøre lige nøjagtig som du har lyst til, er det bedste..synes jeg)
Tilbage til bollerne! De blev simpelthen så lækre og svampede, og smagte så dejligt søde uden at være for søde. Prøv dem endelig!
Ingredienser til bollerne er følgende, ca 15 stk:
550 g hvedemel
150 g havregryn
75 g valnødder
50 g mandler
2 dl rosiner
2,5 dl kernemælk
50 g gær
1 spsk honning
2 tsk salt
2 modne bananer
2,5 dl A38
Tilsæt evt 50 g. cornflakes for at gøre bollerne mere crunchy.
De er superlækre, svampede og fyldt med smag. Spis dem den første dag, da de er bedst der. Ellers kan du smide dem i ovnen eller riste dem, så er de næsten lige så gode som da de kom ud af ovnen første gang.
Ingen kommentarer endnu