GAVETID // 4. SØNDAG I ADVENT

“Bagersvend med medalje skal ud at sejle med kongeskibet”

Overskrift: Herning Folkeblad 

Mandag.

A har taget hul på et kæmpe eventyr, og det bliver uden tvivl virkelig fedt for ham.

Lad mig starte fra begyndelsen.
A har brugt de sidste par år på at uddanne sig til bager, og torsdag den 11. december 2014 kom dagen endelig hvor han skal til svendeprøve.
Han er typen der går meget op i de ting han foretager sig, og er ikke tilfreds hvis han ikke ligger blandt de bedste, hvilket også resulterer i at han laver et suverænt 12-tal i teoriprøven, og ender ud med at få en virkelig flot bronzemedalje. (Det er så sejt!)
Den første uge efter han er blevet færdig, ved han ikke rigtig hvad han vil jobmæssigt, men Kongeskibet Dannebrog har fanget hans interesse, og herefter går det stærkt. Virkelig stærkt.
Han ser at der er nogle ledige pladser med start den 5. januar 2015, og ansøger straks om en plads ombord på skibet. Der går ikke mere end et par dage, og den 19. december får han svar på at han er blevet optaget, og at han altså skal starte om ca. to uger. Det hele går virkelig stærkt og det er svært at følge med og vænne sig til det hele. (Nu er jeg vant til at vi er sammen hver eneste dag – og jeg elsker det! men nu skal han lige pludselig afsted, og jeg skal vænne mig til at han ikke er her hver dag. AV. De første fire måneder kommer han heldigvis hjem i weekenderne, men de sidste fem måneder bliver helt helt anderledes. jeg er ret spændt på hvordan det kommer til at blive.
Hvor om alting er synes jeg det er så fedt for ham, og virkelig sejt at han gør det. Det bliver en rigtig fed oplevelse, og jeg er så glad på hans vegne. Og oveni det så er jeg da møghamrende stolt af ham!)
Alexander Povlsen, nikolinesjoedin
De første fire måneder bliver brugt på at aftjene værnepligten, og de resterende fem bliver brugt på at sejle rundt omkring i verden med de kongelige.

Mandag den 5. Januar kører jeg ham til Frederikshavn og hans eventyr er altså nu begyndt.
Det er helt mærkeligt ikke at blive vækket klokken tre om natten fordi han skal på arbejde, eller at tage en lur sammen med ham midt på dagen fordi han har været tidligt oppe. Nu er jeg helt alene hjemme. Mon ikke det nok skal ende ud i noget godt/konstruktivt til sidst. Måske noget kreativt 😉

Alexander Povlsen, bagersvend 2014Alexander G Povlsen, nyudlært bagersvend 2014Alexander Povlsen, Bronzemedalje Herning Folkeblad, Alexander Povlsen bronzemedalje kongeskibetHerning Folkeblad, Alexander Povlsen bronzemedalje kongeskibet

Jeg har skrevet dette fordi
1) Jeg er så stolt af ham
2) Det gør det nemmere for mig at vænne mig og forholde mig til hvordan tingene nu engang er og bliver de næste ni måneder
3) Jeg er så glad på hans vegne fordi han gør det her og får denne oplevelse med sig i bagagen 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAVETID // 4. SØNDAG I ADVENT